02 May 2007

Josefsson vs Adaktusson

Here comes a lovely debate, unfortunately it’s in Swedish, I wish someone would translate it to English so more people could take part of it. It’s about investigative journalism, for those of you who understand what is said here, pay careful attention when there is 1.04minutes left. This is great, I love it.

3 comments:

Anonymous said...

hahaha. När sändes det här? Nästan bara personangrepp och påhopp. Visste inte att Aduktusson ogillade Josefsson så mycket.

Anonymous said...

Huj, det kröp i skinnet på mig att se det där.. Först och främst håller jag med Josefsson när han säger att det är enfaldigt att tro att journalister inte dömmer. Jag tror inte på perfekt objektiv journalistik, intervjun formas alltid av frågorna journalisten ställer, utifrån vad den personen finner det lämpligt och intressant att veta. Tyvärr är det kanske så att man kommer närmast sanningen med dold kamera, men det är också att hänga ut folk.. Sedan det dråpliga slaget att Adaktusson också sänt material taget med dold kamera efter att han kritiserat Josefsson.. "Det var ju ett misstag".. moahaha.. Ingen av dem kollade ens på varandras program!! Inget bra underlag för en debatt måste jag säga. Ingen av dem var särskilt insatt utan var bara "tyckare", Och är DET bra journalistik??? My goodness.. :P

kathryn merteuil said...

mattias
jag vet inte exakt, tror det va för nån vecka sen. vem diggar du av dessa två?

evelin
huuuujedamig, jag håller med dig, men visst har josefsson ett skönt sätt, haha, tycker dock att damen som ska hålla sig neutral har lite svårt och tampas med sympatier för josefsson, hon ger ju honom ordet hela tiden.